Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc Jocul lider - șerpi și scări


    

Joc Jocul lider - șerpi și scări

Riwa Spiele 5+

Stoc DA

 

Numar produs: 0596
Preţul nostru:
10 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Produsul nu este nou . La curse pe o bază de zaruri, se pune întrebarea cât de mult timp o figură de joc are nevoie în medie pentru a reveni la o anumită distanță. Aceste calcule sunt deosebit de complicate atunci când o figură de joc poate cădea, de asemenea, înapoi. Pentru un plan de joc cu 100 de câmpuri, jocul lider poate fi privit ca un lanț Markov cu 101 state. Acest lucru poate fi folosit pentru a calcula valoarea așteptată pe durata jocului. Jocul are instructiuni in limba germana . Jocul arata foarte bine.

MWFmZT