Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Jocuri » Joc Jefuitor Hotzenplotz


    

Joc Jefuitor Hotzenplotz

Herder spiel 3+

Stoc DA

 

Numar produs: 0972
Preţul nostru:
25 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Caracteristici : 1 Program 4 pioni, 1 Hotzenplotz, 7 plăci de tort, 4 specială zaruri 
prezentare : In ambalajul Herder-obicei sunt câteva ustensilele joc în cele două colectari mici. Piesele au fost ca trombocitele din lemn și apoi imprimate imprimate. Forma piesele de joc care amintește de butelii care au o gâtuire la gât. Placa șapte tort pe o parte a fiecărei un tort, pe altă parte, un cuțit. Zarurile speciale sunt disponibile în culorile personajelor și arată zaruri obișnuite, care sunt parțial completate de pălării, precum și o stea și un singur pălărie. Terenul de joc este acceptabil proiectat, în cazul în care jucătorii se deplaseze pe o grilă 6x7, la capetele pozițiile de plecare ale jucătorilor sunt. Hoțul se deplasează pe un drum în formă de diamant, care conduce peste modelul rețea și-l aduce la casa bunicii lui. 
Target : Fiecare jucător primește o bucată de joc și pune-l pe teren incepand chiar. Hoțul este plasat în cavitatea din mijloc, 7 gresie cu prăjituri vin în casa bunicii. Dacă mai puțin de 4 jucători să joace, astfel încât un alt preia partea lipsă. De ce acest lucru nu este chiar pe ambalaj, nimeni nu va ști cu excepția Herder. 
Toti jucatorii rostogolesc mereu simultan într-o singură rundă. Atunci pălării vor fi adunate și tâlharul deplasat înainte în funcție de ruta de funcționare pe pălărie un câmp. Aici vine acest într-un domeniu cu un caracter sau mută peste ele, așa că legăturile personaj din joc, care apoi trebuie să se întoarcă la casa ei și cât timp suspendă până alt jucător Frees. În cazul în care hoțul la casa bunicii lui, așa că apucă un tort și apoi rulează înapoi spre pestera. Reușește să scape de pestera, cip tort este stocat acolo, iar hotul se intoarce la furt tort. 
După ce hoțul a fost mutat, ceilalți jucători pot plasa cifrele lor în numărul ochii în consecință, dar numai pe liniile de rețea și nu pe cursul spirală de Hotzenplotz . Pro câmp Doar o cifră sunt, cu toate acestea, se poate sari peste alte piese. 
Intră două cifre în domeniu cu Robber Hotzenplotz (aici a permis mai multor figuri în picioare într-un domeniu), acesta va fi prins. Avea un tort cu el, așa că sa întors la bunica. Era încă pe drum, jucătorii trebuie să ia o farfurie tort și oglindită loc în secția de poliție. Hotul merge la închisoare și atrage de acolo. Dacă un jucător a erwürfelt o stea, el nu trebuie să se miște. 
end Joc : Jocul se termină când oricare hoțul ar putea fura patru prăjituri sau jucatorii au reusit hotul ia patru cutite. 
Comentariu : Cu o variantă mai simplă este atunci când o stea orice altă cifră culoare un câmp se mișcă mai mult. Dacă doriți să crească dificultate, astfel încât Hotzenplotz pot captiva cifre în vecinătatea panoului de capăt în cazul în care nu sunt acoperite. Pentru un joc de cooperare Der Räuber Hotzenplotz nu este rău, deși, desigur, totul depinde de noroc a zarului. Dar copiii discută, în ciuda a tot ceea ce întotdeauna, în cazul în care cifrele individuale sunt cele mai bune pentru a fi tu însuți, nu bătut, dar să fie încă la îndemână.  Tradus cu google de pe site-ul http://ftp.informatik.rwth-aachen.de/keirat/txt/D/Derraeub.html

Jocul este complet si arata foarte bine

NWZiMW