Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Jocuri » Joc Imuri +10 ani


    

Joc Imuri +10 ani

Stoc NU

 

Numar produs: 0155
20 RON
Preţul nostru:
15 RON

Specificaţie completă

Pentru varsta de 10 ani in sus de la 2 pana la 4 jucatori Un joc de strategie în care jucătorii construi un zid de unul dintre punctele sale limită în partea opusă. Este pe cale de a sigila adversarul drumul spre tușă opusă. Dacă ați găsit această reușește primul în victorie.
Cu excepția casetei de joc și foaia de regulă (care necesita traduceri regionale), componente identice sunt folosite în fiecare versiune a jocului. Tabla de joc are 60X60 cm. Produse aduse din Germania .

ZGRjODNkY2