Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc Hotii din padure


    

Joc Hotii din padure

Ravensburger 7+

Stoc NU

 

Numar produs: 0419
Preţul nostru:
10 RON

Specificaţie completă

Jocul nu este nou . La marginea pădurii sunt șase ferme. O dată pe an, fermierii aduc banii câștigați - în 1000 de dolari - în oraș la bancă. Calea duce printr-o pădure periculoasă, în cazul în care tâlhari pozne unitate. Pe cine, este posibil să se rostogolească zarurile fără a aduce atingere posibil prin pădure? Câștigătorul nu este cine ajunge mai întâi la banca, dar care are în continuare cele mai de dolari în cele din urmă.
Pentru 2-6 jucători de la vârsta de 7 ani.

Pe tot parcursul anului, fermierii muncesc din greu. fermele lor sunt situate la marginea unei păduri mari, de culoare închisă. Pe de cealaltă parte a acestei pădure deasă, orașul și banca se află. fermierii doresc să pună banii lor, la sfârșitul unui an ocupat pentru această bancă. Dar drumul duce prin pădure și în pădure sunt hoți ....
Un joc vesel de zaruri. Oricine sub formă de rulouri este posibilă fără pierderi mari prin pădure?

Lipseste un card ,in rest este complet.

NjNkZ