Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)    

Joc Herry Potter

Mattel 8+

Stoc DA

 

Numar produs: 0460
Preţul nostru:
50 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jocul nu este nou .  Harry Potter: Aleea Diagon Consiliul de joc este un joc bazat pe seria Harry Potter, luând în special elemente din piatră și Camera Secretelor Filozofală. Acesta a fost lansat în 2001 de către Mattel. Scopul jocului este de a fi primul jucător pentru a cumpăra toate rechizitele necesare și pentru a reveni la Leaky Cauldron.
gameplay-ulJoaca începe prin alegerea unui jeton (Reprezentat de pălării expertul colorate) și plasarea jetoane reprezentând elemente în fiecare magazin. Numărul baghetelor plasate în Ollivander este același cu numărul de jucători, dar mai puțin unul de celălalt element este plasat în celelalte magazine. Prin urmare, fiecare jucător primește două din fiecare tip de monede (galioane, seceră, și Knuts) și două cărți ortografică pentru a începe jocul cu. Redarea începe de fiecare jucător de rulare unul dintre zaruri, cu cea mai mare rostogolirea obtinerea primul viraj.
Obiectivul principal al jocului este de a cumpăra toate elementele din diferite magazine și revenirea la Leaky Cauldron, în cazul în care începe jocul. Acest lucru se realizează prin deplasarea în jurul bord de rulare zaruri Ambele. În cazul în care intrarea unui magazin este aterizat pe sau a trecut peste, jucatorul poate alege să-l introduceți și să achiziționeze un articol, theyhave Presupunând bani pentru a acoperi costurile listate pe jeton elementului. Mai multi bani este câștigată prin trecerea Gringotts Expertul Bank, care ofera jucatorului o mai multe din fiecare valoare nominală de monede la fiecare trecere.
Carduri Furnizarea de modificări la gameplay-ul. Un card este tras de fiecare dată când un jucător aruncă un singur simbol căldare (care înlocuiește în cazul în care numărul unu este în mod tradițional) sau terenurile pe una dintre swirls albastre de pe tabla de joc. Carduri vin în două variante: Havoc, care trebuie să fi jucat imediat, și vraja, care pot fi deținute și folosite la petrecere a timpului liber jucătorului. Cardurile pot provoca efecte: cum ar fi forțând alți jucători să-și piardă elemente sau monede, transportând playerul direct la Gringotts, și blocarea magazine pentru a preveni accesul de către toți jucătorii.
Alte mecanici de joc includ prezența Knockturn Alley, pe care jucătorii pot fi surghiunit și pedepsit în timp ce în interior de a nu fi capabil să tragă cărți, pentru a primi bani de la Gringotts, sau introduceți magazine decât prin numărul exact, și fatui Pulbere, care permite jucătorilor să instantaneu înşişi transporta la un alt magazin sau Cazanului Leaky.

Tipuri de joc: Jocuri de familie

Vârsta: De la 8 ani

Timpul de joc: Aprox 45 până la 60 minute

Jucători: 3 până la 6 jucători

Componente: Limbaj specific limbii germane

Instrucțiuni: Germană

Focus: fericire; tactică

NzE0Nj