Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)    

Joc Harababură

Ravensburger 12+

Stoc DA

 

Numar produs: 0139
Preţul nostru:
18 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jocul nu este nou.Se joaca intre 3 si 6 jucatori. Puii Chaos joc nebun și animale se răcească petrecere!
Aici cusute ursul! In acest joc, cu cei aproape 100 de păsări de paradis obiecte colorate devine animalic din cauza nici un picior stă calm și nu un ochi uscat ... In timp ce unul ca un cimpanzeu atârnă pe ușă și a încercat să atragă un alt panaceu, cântă de-al treilea "Toate rățuște mele" să furnizeze și toate acestea într - o viteză amețitoare, pentru că , probabil , într - adevăr , nu doar un joker pe acest proiect -!? în versiunea Hard Rock . Instructiunile sunt in germana

NWJmYzVmN