Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc Gaseste-l pe Nemo


        

Joc Gaseste-l pe Nemo

Ravensburger 4+

Stoc NU

 

Numar produs: 1071
40 RON
Preţul nostru:
33 RON

Specificaţie completă

Jocul nu este nou. Cine poate elibera Nemo și prietenii săi din acvariu? Noroc și intuiție sunt necesare pentru a aduce pe toți peștii din acvariu înapoi la marea cea mare. O recompensă în plus jucătorul care reușește să elibereze Nemo. Finding Nemo: Nemo`s Aquarium , un joc pentru 2 până la 4 jucători în vârstă de 4 până la 8 . Jocul arata foarte bine la fel si cutia. Sunt instructiuni si in engleza.

NmIwZD