Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Jocuri » Joc Doctor Bibber


    

Joc Doctor Bibber

MB spiel 6+

Stoc DA

 

Numar produs: 0960
35 RON
Preţul nostru:
30 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Promovează coordonare și dexteritate.  Pacientul trebuie operat. Dar Feriți-vă! Doar o mișcare greșită și nasul lui  Paul  se aprinde ceea ce nu este bine. Medicii atrag carduri de acțiune pe care sunt înregistrate și operațiunile sunt efectuate cu ajutorul unei pensete . Pentru fiecare operațiune de succes, medicii primesc un onorariu (în funcție de dificultatea mai mult), iar medicul care după 12 intervenții are cele mai multe victorii de bani și Doctor Bibber se poate apela. O variantă mai interesant apare atunci când operațiunile sunt limitate în timp! Acum cu boli suplimentare, care au fost alese de copii singuri, livra Paul din său Eiskopf avertisment: Atenție! Nu este potrivit pentru copii sub 36 de luni.

ZTA4ZW