Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Jocuri » Joc Cosa Nostra


        

Joc Cosa Nostra

Parker 8+

Stoc DA

 

Numar produs: 0126
50 RON
Preţul nostru:
40 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Chicago '30 face fundalul dramatic pentru acest joc captivant. Există patru bande rivale și toate au același obiectiv - de a obține supremația în oraș.
În sediul puternice liderii bandei au adunat adepții lor fideli în jurul. Momentul deciziei se apropie - o plimbare pe străzile pe timp de noapte pentru a clarifica problema puterii permanent.
Înainte de a părăsi sediul securizat vă recomandă încă o dată despre procedura, deoarece străzile sunt periculoase. Poate trage cu urechea oriunde pentru a capta oamenii lor membrii bandei extraterestre. Numai protecție reciprocă aduce certitudinea absolută, în special pentru persoana cea mai vulnerabilă - seful. El trebuie să se întoarcă nevătămați la sediu.
Și apoi mai sunt misterioase "oamenii Cosa Nostra", în mașinile lor negre. Conduce fără țintă pe străzile și pot fi solicitate de la fiecare boss ca un ajutor pentru a goli calea.Deci, cum mai abil proceda? Provocarea este mare - și răsplata enorm - un loc de neșters în istoria anilor '30 .Se joaca intre 2 si 4 jucatori, durata jocului este de 45 de minute. Jocul este complet  si este intr-o stare foarte buna.

MzBiMzU3Yj