Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc Cinci la Doisprezece, Fă ce!


    

Joc Cinci la Doisprezece, Fă ce!

8+

Stoc DA

 

Numar produs: 0189
Preţul nostru:
20 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jocul nu este nou . Un joc pentru 2 până la 6 jucători, varsta cuprinsa intre 8 si, de asemenea, pentru echipa. Colectează jucători pe drumul lor prin mediul chips-uri verzi și negru, atunci când ei răspund pentru mediu este corect sau greșit. Ceasul de timp pământ este la 11:55 și în cazul în care un jucător are 3 jetoane negre, continuă un minut. Verde pentru chips-uri da proprietarului o piesă dintr-un puzzle, cu care (gunoiul și-l) poate acoperi terenul. Jucătorii au terminat puzzle-ului înainte de ceasul bate 12, mediul este salvat în cazul în care nu ... Jocul este complet si arata bine. Jocul este in germana.

ZDBlNGY