Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc Calatorii in Germania


    

Joc Calatorii in Germania

Ravensburger 8+

Stoc DA

 

Numar produs: 0413
Preţul nostru:
40 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jocul nu este nou  . Este un joc de bord excelent care se bazează pe ideea unei călătorii în Germania. Minunat mod de a învăța istoria, orașele și site-urile din Germania. Jocul a fost realizat în 1977 de către Ravensburger, un producător de jocuri bine cunoscut în Europa. Titlul jocului, "Deutschlandreise" înseamnă "Excursie în Germania. Jocul este jucat de 2-6 jucători, iar primele care vizitează 5 orașe din Germania câștigă,  .Toate cărțile de joc și manualul de instrucțiuni sunt tipărite în engleză și germană.Este un instrument de învățare excelent în multe feluri.

Fiecare jucător primește câteva cărți de destinație cu locuri în Germania. Jucătorii trebuie să se deplaseze de-a lungul bordului aruncând un mor. Primul jucător care a vizitat toate cărțile de destinație și se întoarce în locul de plecare câștigă jocul.
Ediția 1977Fiecare jucător alege un loc de start și primește 7 cărți de destinație. Jucătorii se rostogolesc și se mișcă de-a lungul bordului. Când un jucător ajunge într-un oraș numit pe una din cărțile de destinație, acesta arată cardul și pune cartea în fața lui. Primul jucător care a vizitat toate cărțile de destinație și ajunge în locul său de plecare câștigă jocul.Instrucțiuni în engleză și germană.

Jocul este complet

ODQyN2R