Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc Băieții de fotbal


    

Joc Băieții de fotbal

Kosmos 8+

Stoc DA

 

Numar produs: 0184
15 RON
Preţul nostru:
10 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jocul nu este nou. Formarea secretă sălbatice Pfiffiges caracteristici și joc de îndemânare kickoff la formarea secretă tipi sălbatici de fotbal! Dar , în cazul în care acestea sunt? În primul rând, este important să se găsească întotdeauna două din echipă, iar apoi cei doi vor avea , de asemenea , pentru a obține un rezultat pozitiv în piept. Pare simplu, dacă nu pentru obiectivul neinfrante Markus și tragere cu abur-ciocan-cip! Oricine are o memorie bună , plus demonstrează abilitate în gol, câștiga formarea secretă . Jocul arata foarte bine cardurile nici nu sunt desfacute.

N2Y0ZmQz