Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc Atentie Profesori!


    

Joc Atentie Profesori!

Schmidt 8+

Stoc NU

 

Numar produs: 1065
25 RON
Preţul nostru:
18 RON

Specificaţie completă

Jocul nu este nou. Jocul este in limba germana.

Cuprins: 1 tabla de joc, figura 1 profesor , 6 elevi , o matriță,90 bilete de student, 20 de cărți pentru profesori, un set de instrucțiuni, . Cartea 1 clasă (scor PAD)

Ca un student încearcă să înceapă cât mai multe farse sau de a face interzise, ​​fără a fi prins de către Pauker; pe "Agenda" include abgucken, citind cărți în timpul orei, tir cu bile de hârtie sau în notele de partajare ieftin. Ca profesor, desigur, încercarea de elevi obraznici cât mai des posibil pentru a prinde pe acțiuni interzise. Apoi acei studenți colecta . minus de puncte - si, de asemenea, se poate întoarce favoarea fel de prost bătute și a subliniat profesori cu testele surpriză, să ia întreaga clasă , la sfârșitul jocului multi-runde este greu agregate: cine se poate lăuda cele mai putine intrările din registrul de clasă ca un student - și, în consecință cel mai puțin a fost "prins" de profesor - care poate găzdui până la sărbători câștigător și are antrenament de supraviețuire dobândită în sala de clasă.

Jucători: 4-7
NzNlOWRk