Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Joc Ali Baba Junior


    

Joc Ali Baba Junior

Ravensburger 5+

Stoc DA

 

Numar produs: 0092
18 RON
Preţul nostru:
10 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Jocul nu este nou . Echipament : 1 de bord, 12 cartele de comori
oferind : Placa trebuie să fie asamblate înainte de primul joc. Atunci acesta are câmpuri 3x2 unde există discuri rotative, fiecare dintre care arată un total de șase caractere diferite într-o ordine diferită. Orificiul de intrare servește ca cutie și are 2 sonde în care cărțile de comori cu fața în jos.
Pe cărțile să găsiți pictogramele care nu sunt observate la individuale discurilor. Ei au fiecare o valoare specifică.
Target : Scopul este de a deschide cutia legendara din pestera hotul de Ali Baba cu combinația corectă, apoi, pentru a obține brelocuri posibile valoroase.
La începutul cărțile Treasure sunt amestecate și în cele două sonde intrările plasat. După aceea, roțile rotative ale administrație cu privire la simboluri și apoi pune placa pe cutie. În cele din urmă, sunt de acord cu privire la ordinea de joc și determină orice subiect, în discuție în prima rundă.
Jucătorul activ selectează mai întâi o linie a cărei motiv nu este încă prevăzută cu imaginea corespunzătoare. Apoi, el a întoarce roata unul sau două domenii de departe într-o direcție. Apare în timp ce rotirea motivul dreapta, rândul jucătorului din nou, și poate selecta un comutator și să-l din nou. El ar putea dori totuși. Renunțe
În cazul în care motivul corect nu apare, următorul jucător de pe trenul este. Cu toate acestea, acest lucru nu trebuie să folosească prin rotirea sa în prealabil de blocare atât de mult în trenul sa actuală, până când acesta este singurul care inca prezinta gresit motiv.
Dacă un jucător populară, pentru a regla ultimul blocare în mod corespunzător, acesta poate deschide capacul. Apoi, el ia orice carduri ascunse de la unul din cele două compartimente și acoperă-l să se deschidă. Design-ul este apoi în fața imaginii care trebuie să fie adaptate la șase blochează acum. Prin obținerea unui card mic de jucător activ, trenul este oprit, în orice caz. În cazul în care noul subiect pentru a motivului vechi să fie identice, primul jucător activ a fost, totuși, a fost norocos și poate recurge încă carduri imediat.
Redarea După ce toate comorile în mâinile jucătorului care a câștigat punctele sunt adunate.
Nota : Jocul este relativ ușor și în special pentru copii, datorită retenției sale superioare în ceea ce privește pozițiile graficele de pe fiecare roată se rotește, o distracție veselă. Tradus cu google translate de pe site-ul http://ftp.informatik.rwth-aachen.de/keirat/txt/A/AliBabaJ.html

Numărul de Participanți: 2-5

YmEyM2Rh