Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Jocuri » Joc AHA!


    

Joc AHA!

16+

Stoc DA

 

Numar produs: 1011
Preţul nostru:
12 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Tipuri de joc: jocuri de societate, jocuri de cunoaștere și teste

Vârsta: 16 ani

priorități: comunicare; Cunoașterea naturii umane; cunoștințe, gândire și consiliere; estima & pariu
timp de joc: aprox 60 la 90 de minute

Descrierea Obiectului

Poți estima corect adversarii dumneavoastră? Ce crezi că ar fi răspunsul dumneavoastră? Joc de pariuri comunicativ, în care diverse opinii și răspunsuri la întrebări neobișnuite și aproape de zi cu zi sunt în centrul.

Jocul este in germana si necesita cunosterea limbii germane.

ODI3NGFiMG