Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Hartie rola de desenat Pestalozzi


    

Hartie rola de desenat Pestalozzi

Pestalozzi

Stoc DA

 

Numar produs: 0152
Preţul nostru:
20 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Produsul nu este nou . 5 metri de distracție. Deschideți doar pachetul, trageți puțin hârtia și închideți din nou cutia.
Acum puteți tăia și picta scenele individuale.
Ai unul sau mai mulți copii care pot picta în același timp. Cu ajutorul mecanismului de rulare la îndemână, cilindrul poate fi ușor rulat și depozitat. Se poate colora sau desena cu orice doreste copilul, Dimensiuni 500* 42 cm. Doar ceea ce se vede este putin colorat in rest este nou .

NzUwNjk4