Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Ladita Nisip Kinetic & Bubber » Forme De Modelat - CASTLE MOLDS


    

Forme De Modelat - CASTLE MOLDS

CASTLE MOLDS

Nou Acţiune

Stoc DA

 

Numar produs: 0001o
45 RON
Preţul nostru:
35 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Creați-vă castel de nisip cu aceste forme de modelat . Construieste turnuri , scări și ziduri de piatră din jurul castelului . Setul include 8 piese de plastic . Jucariile sunt potrivite atat pentru nisipul kinetic cat si pentru bubber . Produs recomandat +3 ani

Comentarii

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

imgforme nisip kineticimgmonicaimg25.03.2016 13:07
imgimgimgRe: forme nisip kineticimgKinetic Sand img14.09.2016 07:37
imgForme modelat nisipimgFlorescu Ancaimg11.02.2016 21:44
imgimgimgRe: Forme modelat nisipimgKinetic Sand img14.09.2016 07:37
YzUyOD