Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)    

Figurine oite

Stoc DA

 

Numar produs: 0537
Preţul nostru:
2 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Produsul nu este nou. Pretul este pe bucata . Figurine  oite din cauciuc tare si rezistente cu care poti sa te distrezi cu prietenii tai si sa faceti voi povestile voastre din curtea bunicii. Se pot ascunde in Kinetic Sand (nisip kinetic) sau sa le faci adapostul cu acest nisip. Dimensiuni intre 3.5 cm si 4 cm . Cele taiate nu le mai am.

OTZiNDBkM