Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)

Promotie

Preţul nostru 99 RON
Stoc DA
Preţul nostru 45 RON
Stoc DA

Produse de top

Preţul nostru 99 RON
Stoc DA
Preţul nostru 210 RON
Stoc DA

Recomand :


 


Despre noi
Despre noi

Buna ziua celui care nu are ce face si citeste aceasta rubrica :)

Aventura noastra a inceput in urma cu 11 ani cand am decis sa pornim pe un alt drum . Fara sef , fara 
ceas desteptator si fara nici o limita . De atuncea lucram pentru noi si numai pentru noi . Am inceput sa 
aducem marfa din Germania , mai exact incaltaminte sport . Totul a mers foarte bine pana am intrat in 
E.U si sau deschis  … In fine , este alta poveste pentru altadata .

Dupa 3 ani ne-am schimbat radical opinia cand a aparut pe lume fetita noastra . Am vazut oportunitatea sa facem ceva pentru noi si pentru copii . Am continuat cu drumuri in Germania dupa marfa SH. La inceput faceam cateva mii de km la un singur drum , cautand magazine , depozite unde se vand produse pentru copii. Intre timp am auzit multe povesti de genu “ au luat marfa de la GUNOI din Germania si vin sa ne vanda noua in Romania . 100% marfa noastra este cumparata. Nu vindem produse cu defecte ascunse.

Dupa 4 ani am ajuns sa lucram la fel de mult , poate chiar mai mult ca si inainte de 2007 dar acuma o facem din placere  . Partea materiala a picat pe planul secund . De aceea incercam sa avem cele mai mici preturi . Cei care ne cunosc stiu ca tot ce conteaza pentru noi este bucuria unui copil. Nu ezitati sa ne contactati cu orice nebunie va trece prin cap :)

Y2ZmZDE1N