Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Cuburi uriase de la firma Big


    

Cuburi uriase de la firma Big

Made in Germany

Stoc DA

 

Numar produs: 0066
38 RON
Preţul nostru:
28 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Cuburile mari au lungimea de 25 cm si inaltimea de 6.5 cm , cel cu 8 gauri are lungimea de 13 cm si inaltimea de aprox 10 cm  iar cel cu 4 gauri are lungimea de 6 cm si inaltimea de 10 cm respectiv 6. cm . Materialul este foarte rezistent fiind de foarte buna calitate. Se pot juca si copii mai mici nefiind problema de a inghiti.Sunt in total 10 piese cu care copilul poate sa se joace.

OTYyNWQ