Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca

Mad Matt-r (NOU!)
Video prezentare - Sand Paint
Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Cuburi din lemn colorate de la Toys R us


    

Cuburi din lemn colorate de la Toys R us

Toys R Us 3+

Stoc DA

 

Preţul nostru:
50 RON

în coş:
  buc  

Specificaţie completă

Produsul nu este nou. Galeata cu 75 de cuburi din lemn colorate , diferite dimensiuni si forme de la Toys R us cu sortator. Copiii cu vârsta de peste 2 ani își pot lăsa creativitatea liberă. Copilul dumneavoastră învață să creeze ceva cu propriile lor mâini. În același timp, sunt promovate creativitatea, abilitățile motorii, gândirea logică și coordonarea ochilor cu mâinile. Sunt in total 84 de cuburi.

ZmNiZjM3