Recomandari


"Produse excelente. Am cumparat NISIP KINETIC si BUBBER SMART SHAPE KIT. pot sa spun ca sunt cele mai apreciate activitati ale copiilor intre 3 si 7 ani. Recomand cu caldura parintilor si educatorilor care doresc sa faca o bucurie copiilor"

Adriana


 

"Super. Am comandat produsul de aici si sunt foarte multumita. Inteleg ca nu exista fake-uri ( pentru ca eu aici am avut dubii :) si chiar nisipul e ca in clip). Copilul foarte incantat, nisipul in buna stare, nu s-a uscat si il avem de mai mult de o luna chiar daca sta sta vesnic imprastiat pe o tavita :). Livrare prompta, recomand distribuitorul."

Petruta Tasca


"Nisip Kinetic. Deci e suuuper. sotul a ramas blocat cand a auzit pretul :d apoi a zis ca ce-i asa interesant? dupa ce l-a desfacut nu s-a mai putut opri toata ziua din joaca :)) cu o mana manca, cu una se juca. parca respira. e ca plastelina, dar curge. 2.5 kg este destul pentru 2-3 copii"

Anca





Mad Matt-r (NOU!)




Video prezentare - Sand Paint




Kinetic Sand - Nisip Kinetic (Classic)


Introducere » Toate Produsele lui Riti Piti » Carusel muzical Nattou


    

Carusel muzical Nattou

Stoc NU

 

Numar produs: 0179
Preţul nostru:
65 RON

Specificaţie completă

Produsul nu este nou. Jucaria este recomandata copiilor cu varsta de peste 3 luni.Atrage atentia copilului cu ajutorul figurinelor din plus si a ritmurilor melodice placuteRotirea caruselului si melodia acestuia sunt declansate prin invartirea unei cheiteFigurinele din plus sunt confectionate din bumbac si poliesterCaruselul muzical este prevazut cu un sistem de prindere pe marginea patutuluiCaruselul muzical nu necesita baterii pentru functionareInaltimea caruselului masurata de la nivelul patului este de aproximativ 50 cm . Plusurile arata foarte bine

MTA1ODA